Livrare

Livrarea si plata

Preturi:

PRETURI

Pretul afisat contine TVA si Timbrul Verde (daca este cazul) si reprezinta valoarea finala a produsului. In functie de optiunea de livrare aleasa, se va adauga un cost suplimentar de transport calculat in functie de localitatea in care se face livrarea, greutatea produsului si metoda de plata.

O comanda plasata, va asigura pentru 24 ore rezervarea produsului la pretul din ziua comenzii. Daca in termen de 48 de ore de la plasare, comanda nu este inchisa (acceptata) de catre client, comanda va fi anulata automat.

Preturile, caracteristicile tehnice si indicatiile de stoc corespunzatoare produselor prezentate pe site-ul BaseT.ro sunt actualizate automat, in functie de cursul valutar si de listele de pret si indicatiile de stoc ale furnizorilor. Din aceste motive, exista posibilitatea apartiei unor erori de pret sau indicatii de stoc fata de cele afisate pe site. De asemenea, exista situatii in care preturile se pot modifica in orice moment in urma recomandarilor producatorului sau in cazul intrarii / expirarii acestora din perioada de promotie. Ca atare, va rugam sa considerati ca si pret ferm de livrare si disponibilitate de livrare pentru produsele comandate cotatiile si termenele de livrare care va vor fi remise prin mail de catre operatorul BaseT.ro care va confirma comanda initiala plasata de dvs.

Preturile afisate NU sunt valabile in magazinul Base Trading din Ploiesti. Aveti posibilitatea sa comandati pe site la preturile afisate si sa ridicati produsele comandate de la sediul Base Trading din Ploiesti.

Preturile afisate sunt valabile doar pentru plata in avans sau la livrare. Nu se accepta plata la termen. 

 

Livrare:

LIVRAREA

Livrarea produselor se poate face dupa verificarea disponibilitatii produselor (unul sau mai multi clienti pot lansa comanda pentru acelasi produs, intr-un interval de timp foarte scurt) si informarea dvs. privind ziua livrarii.

Estimarea noastra privind livrarea produselor, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate si timpul de livrare. De exemplu, unul sau mai multe produse aflate pe aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile la data comenzii. In deplin acord cu dumneavoastra, se va stabili modul de livrare, esalonat sau toata comanda o data.

Transportul este asigurat de catre un curier rapid. Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar.

Programul de livrari in Ploiesti este intre orele 09:00 - 16:00, iar in tara intre orele 10:00 - 16:00, in functie de graficul de livrari al curierului DPD .

Comenzile plasate pana in ora 16.00, vor fi livrate a doua zi. Comenzile plasate dupa ora 16.00 vor fi livrate a treia zi.

Specificul activitatii de vanzare on-line este optimizarea costurilor, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri cele mai competitive preturi. Produsele cumparate on-line se livreaza sigilate in ambalajul producatorului. Pentru eventuale probleme de functionare exista proceduri de service care asigura acoperirea riscurilor de garantie sau produsul poate fi returnat daca nu corespunde cu asteptarile dumneavoastra.

Daca doriti totusi sa fiti sigur(a) de alegerea dumneavoastra, va recomandam sa comandati produsele pe site si la le ridicati personal de la sediul Base Trading sau macar sa le verificati la sediul Base Trading si le transportam noi gratuit la sediul/locuinta dvs. (pentru clientii din Ploiesti). In cazul produselor electrocasnice voluminoase, transportul este asigurat pana in fata adresei mentionate pentru livrare.

 

Costuri de livrare

COSTURI  livrari (taxe de transport):

Ploiesti – livrare cu curier BaseT.ro - transportul este gratuit, nu se percepe taxa pentru plata la curier
Zona limitrofa a Ploiesti-ului si in tara – livrare cu curier DPD cu urmatoarele taxe:

 + 10 lei taxa fixa pentru primul kilogram (tarif Zona 0 DPD)

 + 0.80 lei pentru fiecare kilogram aditional

+ 5 lei taxa de ramburs (in cazul in care se opteaza pentru plata direct la curier)
+ 15 lei pentru Zona 1 DPD (in cazul in care beneficiarul locuieste intr-o localitate aflata in Zona 1 DPD)

+ 35 lei pentru Zona 2 DPD (in cazul in care beneficiarul locuieste intr-o localitate aflata in Zona 1 DPD)

Costurile si taxele de transport nu includ TVA.

Puteti ridica produsele si de la sediul BASE TRADING SRL din Str. IL CARAGIALE nr. 5, Ploiesti, de luni pana vineri intre orele 10.00-19.00, precum si sambata intre orele 10.00-14.00.
Va rugam sa asteptati confirmarea comenzii de catre reprezentantul de vanzari pentru verificarea disponibi-litatii produsului in stoc.

Pentru produsele de pe site-ul BaseT.ro la care apare mentiunea de “transport gratuit”, gratuitatea pentru livrare si plata ramburs se refera doar la livrarile pentru Zona 0 DPD. Pentru Zona 1 DPD si Zona 2 DPD se vor achita doar tarifele suplimentare (15 lei, respectiv 35 lei fara TVA)

Lista localitati si zone DPD: link

PLATA

Va oferim mai multe modalitati de plata:1. Plata in avans sau la livrare cu numerar la sediul nostru

2. Plata in avans sau la livrare cu card bancar la sediul nostru (POS)

3. Plata la livrare in rate la sediul nostru (rate Cetelem, rate Banca Transilvania) la sediul nostru

4. Plata la livrare in rate fara dobanda cu card de credit Raiffeisen (6 rate fara dobanda) sau BCR (12 rate fara dobanda) la sediul nostru (POS)

5. Plata in avans cu ordin de plata in contul nostru (la livrarile de provincie economisiti astfel taxa de ramburs);
6. Plata in avans cu numerar prin depunere in contul nostru bancar (la livrarile de provincie economisiti astfel taxa de ramburs);

7. Plata cu numerar la primirea coletului prin curier propriu BaseT
8. Plata cu numerar la primirea coletului prin curier rapid in provincie (ramburs);

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii BaseT.ro sau curierii rapizi cu care colaboram (DPD) NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).


In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Base Trading SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client.