Termeni si conditii

 

Magazinul online BaseT este administrat si detinut prin intermediul site-ului www.baset.ro, denumit in continuare site, de catre Base Trading SRL, cu sediul social in Ploiesti, str. I L Caragiale, nr. 5, cod de inregistrare fiscala RO 13507421, numar de inregistrare la Registrul Comertului J29/929/2000.

Prezentul document stabilește Termenii şi Condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de achiziţionare a produselor pe care le comercializam prin intermediul acestui site web.                                

Vă rugăm să citiți cu atenție sectiunea “Termeni și Condiții”  înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Dacă nu sunteți de acord cu sectiunea “Termeni și Condiții”, vă rugăm să nu utilizați acest site web.                                                                                                              

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment sectiunea “Termeni și Condiţii”, modificările astfel aduse vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Modificarile vor fi aduse prin actualizarea acestui document si vă rugăm să verificați secțiunea “Termeni si Condiţii”, înainte de fiecare comandă.

Site-ul www.baset.ro poate fi accesat in mod gratuit si nu presupune, pentru navigare simpla, inregistrare si/sau cont de utilizator . Pentru achizitionarea de bunuri sau servicii oferite de Base Trading SRL prin intermediul site-ului www.baset.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, este necesar sa va inregistrati si sa va creati un cont de utilizator.

 

Prin completarea formularelor specifice de pe site, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi etc., vă exprimați consimțământul expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către Base Trading SRL în scop de comerţ electronic, reclamă, marketing și publicitate, precum și pentru executarea Contractului dupa confirmarea unei comenzi, acord exprimat si pentru primirea de newslettere și alte informații cu caracter comercial, din partea Base Trading SRL, prin intermediul www.baset.ro, cu respectarea strictă a prevederilor legale.

Aveți dreptul de a solicita în orice moment ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal, precum și încetarea prelucrării acestora în scop de marketing direct, reclamă și publicitate. Vă puteți exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate și datate, transmisă pe mail [email protected]

Unele informatii precum oferte, situatia stocului, preturi, imagini sau specificatii pot fi modificate, sterse sau adaugate pe site fara nicio notificare prealabila. De asemenea, nu putem garanta ca toate informatiile sunt corecte, complete si complet actualizate sau fara erori, astfel, vă rugăm sa ne contactati daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Prin lansarea unei comenzi electronice  pe site-ul www.baset.ro , cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Confirmarea/acceptarea de catre Base Trading SRL a unei comenzi lansate pe site se considera doar atunci cand, printr-un reprezentant de vanzari, va confirmam prin e-mail pretul si disponibilitatea de stoc si livrare, acceptare care nu necesita si o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Ne rezervăm dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse sau Servicii afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri eronate, obligandu-ne sa informam in scris Cumparatorul despre neacceptarea comenzii, fiind totodata  la dispozitia acestuia pentru a oferii detalii corecte legate de pret/stoc/specificatii tehnice. În acest caz, Cumpărătorul va avea opţiunea de a reconfirma Comanda la preţul corect, sau de a anula Comanda.

Pentru orice întrebări sau nelamuriri cu privire la Termeni și Condiții va rugăm să ne contactați telefonic 0244-511.810 sau pe mail [email protected]

ELEMENTE DEFINITORII

Cumparator- persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda

Vanzator- Base Trading SRL

Comanda- document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online www.baset.ro;

Contract- comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se face electronic, prin mail).

Comanda speciala- produsele pe care Base Trading SRL le comercializeaza la cererea clientului, ele nefiind in stocul curent al magazinului.

Cont- ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permit unui Cumparator accesul la zone restrictionate ale site-ului

 

 

 

 

Pentru informatii legate de crearea unui cont de utilizator, va rugam accesati sectiunea Contul meu, subcapitolul Creeaza cont.

Pentru toate informatiile si etapele relevante legate de efectuarea unei comenzi, precum si pentru modul de livrare sau plata, garantii/retururi, va rugam sa accesati sectiunea Suport.

 

Base Trading SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site. Base Trading SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Base Trading SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

Base Trading SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra, site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp sau calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

 

Base Trading SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca BaseTrading SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului, acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului, declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

 

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si Base Trading SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

 

Prezentul document este guvernat de legislatia romana in vigoare, orice neintelegeri aparute, care nu se pot rezolva pe cale amiabila, se vor solutiona de catre organele judecatoresti romanesti competente.