Despre noi

Pe parcursul celor peste 21 ani de functionare, firma si-a diversificat activitatea, astfel incat, la acest moment, avem in portofoliu, pe langa activitatea de baza, desfasurata in sediul nostru, si activitati de service si intretinere tehnica de calcul, comercializare de accesorii, imprimante si consumabile, activitati de transmitere de date etc.

Astazi, Base Trading SRL a devenit una din principalele firme de IT din judetul Prahova, avand vanzari de peste 10.000 sisteme de calcul, imprimante si copiatoare, totodata castigand increderea clientilor prin produse de calitate, preturi accesibile, service calificat si promptitudine.

Performanta si seriozitatea in relatia cu furnizorii si clientii a generat relatii de colaborare durabile cu acestia, iar calitatea serviciilor si produselor noastre constituie un element important de diferentiere in raport cu concurentii. Specializandu-ne pe deservirea utilizatorului individual, in toata aceasta perioada de timp am colaborat si cu institutiile de dimensiune medie si chiar mare.

In acest moment, Base Trading este distribuitor/reseller pentru judetul Prahova al principalelor firme producatoare de componente si echipamente de tehnica de la calcul reprezentate in Romania, cum ar fi: AMD, Intel (procesoare), Gigabyte, Asus, MSI, Asrock (placi de baza/placi video), Samsung, Benq(monitoare,proiectoare), Sycron, Kingmax (memorii),  Western Digital, Seagate (hard disk-uri), Sony (unitati de stocare , monitoare, camere digitale), Lite-on, Philips,LG (monitoare), Microsoft, Canon, Lexmark, Hewlett Packard, Brother (imprimante laser/jet de cerneala, copiatoare, etc.),Logitech (sisteme audio), A4Tech, Genius (periferice tastaturi, mouse, boxe, etc).

Ca atare, ne recomandam ca o firma cu o deosebita experienta in domeniu, atat prin proiectele la care am participat si le-am finalizat cu succes, cat si prin componenta personalului tehnic, toti avand studii superioare si specializari in domeniu.  

In anul 2011 am deschis si primul magazine online BaseT.ro prin care oferim o gama larga de produse indexate din listele furnizorilor cu care colaboram.